Hvor leverer vi?

Høsten 2016 leverer vi bare til kunder innenfor Bergen kommune.

Høsten 2015 mottok Matkollektivet en elektrisk varebil fra Sparebanken Vest. Det gav oss muligheten til å starte med hjemlevering. Siden da har vi vokst og fra 2016 gjør vår samarbeidspartner Engrosnett, utkjøringene med kjølebiler.  

Vi tilbyr bare hjemlevering.

Mai 2016 ble vårt lokale hentepunkt på Landås lagt ned. Matkollektivet startet høsten 2014, med base på Landås menighets eldresenter. I desember 2015 vokste vi ut av lokalene der, og flyttet til Lønningsflaten 2 (like ved Flesland). Vi beholdt framtil mai 2016 hentepunktet på Landås, fordi vi ønsket å kunne tilby et lokalt alternativ til hjemkjøring. Dessverre tapte vi penger på hente-selv-ordningen hver eneste uke, og kunne ikke forsvare å fortsette med det. Fra mandag 23.mai ble det derfor kun mulig å velge hjemkjøring av varer fra Matkollektivet.

Mange av dere som hentet på Landås har vært med oss siden oppstarten i oktober 2014. Det er vi veldig takknemlige for! Vi håper å fortsatt se dere som kunder hos oss. Vestlandets bønder og Vestlandet selv trenger oss alle.

 

Vi velger produkter basert på en helhetsvurdering av økologi, bærekraft og smak. I denne sammenheng stiller Vestlandsbonden sterkt! 

Vil du melde deg på nyhetsbrevet vårt og få siste nytt? 
   
       
   
   

Nye områder for levering 

Vi leverer nå kun i Bergen kommune. Transportøren vår, som kjørte utenfor Bergen kommune, har sluttet. Vi har sjekket det meste, men klarer ikke å erstatte tjenesten uten å betale 2-300% økning i transportgebyr. Det kan vi ikke forsvare. Det er med tungt hjerte vi må avgrense leveringsområdet vårt til Bergen kommune. Endringen trådde i kraft august 2016.  

 

Slik fungerer det

Du handler i nettbutikken, bøndene leverer varene til byen, vi klargjør bestillingen din og leverer hjem til deg på torsdag. Vi leverer hjem på dør i Bergen kommune, mellom kl 1600-2100. Er du ikke hjemme, anbefaler vi at du allierer deg med en nabo som tar i mot. Alternativt setter sjåføren varene utenfor døren din. Hvis det ikke er mulig å sette varene trygt ute, tar vi varene med oss tilbake til egnet kjølerom. I slike tilfeller må du hente selv på Lønningen eller betale ny frakt. 


Hos oss kan du velge å kjøpe enkeltprodukter og/eller komponere din egen handlekurv, eller du kan kjøpe en ferdigsnekret Matboks, for 2 eller 4 personer. Det går også an å velge begge deler!

De aller fleste av våre produkter kjøpes direkte fra bønder, fiskere, bakere og produsenter på Vestlandet. Når vi ikke får tak i varer i regionen, pga sesong, klima eller tilgjengelighet, erkjenner vi at regionen er tom og melder det videre til våre produsenter. Det gir dem en tydelig forståelse av forbrukernes ønsker og gjør at de kan planlegge å øke produksjonen i neste runde. Matkollektivet Bergen AS © 2019 | Powered by Mystore